Platform VHZZ

Het belangrijkste onderdeel van VHZZ is het panel /platform. Een groep van activie jongeren die het leuk vinden om hun mening te geven over diverse thema’s en topics. Opdrachtgevers kunnen een korte vragenlijst op maken over een thema, product of dienst. Via het platform worden deze vragen uitgezet naar jongeren die zich hebben aangemeld om hun mening te geven. VHZZ zal met de opdrachtgever afspraken maken over een leuke en ludieke manier om deelnemers te bedanken voor hun inzet en tijd. 

Meld je aan!

Meld je aan op de social media accounts van VHZZ en je bent als eerst op de hoogte van nieuwe vragen.

Opdrachtgever?

Neem contact op met VHZZ om een vragenlijst op te stellen. 

Ludieke actie

VHZZ denkt graag mee om de deelnemers te bedanken op een ludieke wijze. 

lokale VHZZ communities

We hopen in samenwerking met jongeren zelf in meerdere gemeentes lokale community’s te kunnen inrichten. Het zou echt gaaf zijn als we in de totaal ruimt 300 gemeentes een jongere bereid vinden die deze taak op zich wilt nemen. Ben jij als jongere geïnteresseerd om dit te doen. Laat het ons weten!  

Deze lokale community’s stellen wekelijks 1 of 2 vragen via Instagram story’s en de uitslagen publiceren we op de website (alle lokale community’s stellen de zelfde vraag) Elke gemeente die mee doet krijgt op de website een informatie pagina. 

@VHZZ_Leiden

Leiden heeft de eerste lokale community. We starten daar ook met de uitrol van het platform.  

@VHZZ_Leiden 

Gemeente 2

Gemeente 3